Kan vi stole på nettleverandører av møbler?

Møbler på nett

Hvordan vet vi at vi kan stole på online leverandører av møbler? Vet vi noe om hvem som tilbyr møbler på nett i forhold til hvem som tilbyr møbler fra butikk?

Møbelleverandører på nett

Møbelleverandører på nett er ofte de samme vi brukte å handle fra tidligere. Flere av disse tilbyr også møbler direkte fra nettbutikk hjem til deg. Du vil finne tilbud både fra de fysiske butikkene du brukte å handle fra, men du vil også i noen tilfeller oppdage at leverandørene til butikkene selv leverer møbler direkte via nettbutikk, men da oftere fra utlandet.

Det dukker også opp flere og flere nye leverandører, og disse har gjerne ikke tidligere levert på noen annen måte. Men vi kan vurdere disse som vi gjør med enhver annen nettbutikk. Virker det seriøst, er det ofte det.

Hvem er leverandørene av spisebord på nett?

Når vi leter etter nytt spisebord til stua, hvem er leverandørene av spisebord på nett som vi får opp på google-søket vårt? I mange tilfeller er det akkurat de samme leverandørene vi har brukt i alle år tidligere. For å overleve er det viktig for de fleste at de er representert på nett. Du vil finne både butikker du kjenner, og leverandører som tidligere bare har levert til butikkene.

De fleste som har levert møbler tidligere, og klarer å følge nye markedstrender, vil nok fortsette å være de samme som leverer til oss også i fremtiden. De fleste vil ønske å følge etter kundene der de handler.

Så vi kan nok stole på de fleste leverandørene da de stort sett er de samme vi tidligere kjøpte fra i fysisk butikk. Er det noen leverandører vi ikke kjenner, så kan vi sjekke med venner og kjente om de har benyttet dem tidligere.