Rumpa, et estetisk ønske ved hjelp av brazilian buttlift

brazilian buttlift

Brazillian buttlift et er kirurgisk inngrep innen kosmetisk plastisk kirurgi. Dette inngrepet er det stadig flere som tar, og blitt en av de mest populære kirurgiske operasjonene en kan ta på markedet. Dette er faktisk noe som henger sammen med det estetiske rampelyset rumpen har fått, i de senere årene.

Rumpa har i det siste fått ett enormt fokus og en velformet rumpe med volum, er det som er blitt estetisk attråverdig. Alt fra produkter som kremer og piller der en sverger på å oppnå ønsket resultat, til intrikate treningstips for glutes.

Rumpa

Rumpa består hovedsakelig av fett og muskler. Dersom en vil endre formen og volumet, er det dette en må sette søkelys på for å kunne se ønsket resultat. Det samme kan også gjelde for brystene. Ved å trene brystmuskelen som ligger under fettet kan en stramme opp bryst for et fastere utseende.

Rumpe buttlift

Dette gjøres ved trening og kan også på lik linje gjøres ved trening av glutes, altså rumpa for et strammere og et mer fast ytre. Brazilian buttlift er en kosmetisk måte en kan oppnå dette resultatet

Trening eller kosmetisk kirurgi?

Trening kan ende opp som mislykket om en tenker på et varende og langsiktig resultat. Ja du kan trene opp rumpen til ønsket form, men dette krever en del og er ikke noe alle får til å samkjøre med sine egne rutiner og ens livstil. For å trene opp rumpen og holde resultatet oppe må en:

  • Trene jevnlig og rutinert.
  • Opprettholde en oversiktlig og et balansert kosthold hvor en ikke får i seg for lite, eller for mye i forhold til sitt eget energiuttak.
  • Ta tak i livsendringer som slutte å bruke produkter med nikotin og ved å unngå et høyt inntak av alkohol.

Brazillian-buttlift

Å klare å sette i gang med å endre livsstilen og få til punktene nevnt ovenfor er helt klart mulig, men for mange kan det være vanskelig å opprettholde det over tid. Folk flest vil gjerne oppnå varige resultater uten å måtte forandre på alt rundt en selv og det de har kjennskap til.

Selvfølgelig vil alt ha sin pris, men det finnes lettere og kanskje bedre alternativer hvor en er nesten garanter et bra og varig resultat. I dette tilfelle vil det være brazilian buttlift.

Brazillian buttlift

Et inngrep som brazilian buttlift vil oppfylle mer enn bare et estetisk ønske en måtte ha. For det går nemlig ut på å transplantere fett fra ett sted til ett annet som i dette tilfellet er rumpa. Så brazillian buttlift er i seg selv en plastisk operasjon som i tillegg inneholder enda ett inngrep, nemlig fettsuging.

brazilian buttlift inngrep

Dette er ganske genialt og supert for de som har overflødig fett som er vanskelig og nesten umulig å trene eller få bort på en naturlig måte. Brazillian buttlift er som ordtaket, «to fluer i en smekk». En kan overføre fett fra blant annet mage, knær, flanker og armer.

Dette kommer helt an på hva kirurgen og man som pasient mener er passende og vil bidra til et best mulig resultat for deg. Kirurgen vil også under inngrepet vurdere passende steder på kroppen hvis det trengs mer fett enn hva som finnes på det avtalte stedet.

Før inngrepet

Man møter kirurgen som foretar selve inngrepet og som er spesialisert innenfor brazillian buttlift ved første konsultasjonstime. Kirurgene ved klinikkene har i stor grad meget lang erfaring med dette inngrepet og har i de fleste tilfellene spesialisert seg i akkurat dette.

Dette møtet kalles en konsultasjon og er helt uforpliktende i forhold til operasjonen. En konsultasjon skal for pasienten gi betryggende informasjon slik at en i etterkant kan avgjøre om en vil gå videre med å gjennomføre inngrepet brazillian buttlift.

Under en konsultasjon vill en som regel gå gjennom ting som:

  • Generell informasjon om inngrepet
  • En sjekk på både vekt og kropp, for eventuell godkjennelse av operasjonen
  • Utfylling av skjema hvor pasienten må huke av gitte punkter
  • En kan se tidligere utførte operasjoner fra kirurgen som viser til før- og etterbilder
  • Enighet om operasjonen vil foregå for så deretter å diskutere pris, dato, tid og forberedelser

De første månedene etter å ha tatt en brazilian buttlift vil være lange og kjedelig. Når denne perioden er overstått så kan en nyte den nye rumpa livet ut. Noe en også kan anse som et pluss er at når man legger på seg vil fettcellene som er transplantert til rumpa også vokse. Slik at resultatet i ettertid kan bedre seg uten en ekstra operasjon.

En ekstra operasjon kalles påfyll. Dette kan bli anbefalt om resultatet er ujevnt eller om en har mistet mer fett en ønsket, under de første månedene. Etter 6 måneder kan en endelig begynne å se de endelige resultatene og da vil en møte kirurgen igjen. Da kan nødvendigheten med påfyll diskuteres.